Dabulenii in Bucegi

Buna, cercetaaași! Din data de 16 până pe 18 februarie Patrula Dăbulenii și-a petrecut weekendul la Cabana Mălăiești în munții Bucegi, la o altitudine de 1720 m. Din Râșnov, împreună cu Asociația de turism montan Cocosul De Munte Brasov am urcat cu grijă deoarece seara și-a făcut rapid simțită prezența, așa că nu a lipsit hike-ul nocturn.

Ajunși la cabană, obosiți și înfometați, ne-am refăcut rapid forțele și ne-am mai petrecut ceva vreme alături de colegii de cabană.

A doua zi am avut un mic hike, am învățat și am împletit numeroase brățări, noduri si codițe, și, în plus, am exersat cum să ne agățăm rucsacul în copac pentru a-l feri de urși.

Seara ne-am distrat si am ascultat cântece la chitare, cajon si fluier. Ne-am am petrecut cea mai frumoasă seară pe munte alături de ceilalți 120 de oameni din cabană, cu toții dintre cei ce iubesc muntele și drumețiile.

Duminică am coborât de la Mălăiești, înapoi spre Brașov, pentru a lua trenul spre casă. La întoarcere drumul pe munte a fost mult mai distractiv, am folosit așa numitele “tobogane” în zăpadă pentru a ajunge jos. Cu siguranță vom rămâne numai cu amintiri frumoase, care merită povestite!

~ Mara Schnee

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *