Harta I love Tomis - 1000

I Love Tomis – Unde ne găsiți

“I love Tomis – Descoperă Constanţa” este un proiect care îşi propune să completeze imaginea de ansamblu pe care autorităţile locale îşi doresc să o implementeze în dorinţa lor de a promova turismul în zona istorică a Constanţei.

Cercetaşii au mers mai departe – cu sprijinul „Heineken pentru Comunităţi” – şi îşi doresc să îmbine educaţia nonformală cu pasiunea pentru istoria oraşului lor şi, nu în ultimul rând cu respectul pentru urbea lor: Tomis, Constantiana , Kiustendje, Constanţa.

Vă aşteptăm în fiecare sâmbată, începând cu ora 13:30 la statuia ce o înfățișează pe „Lupa Capitolina” (bdul. Tomis nr. 40), pentru a vizita Constanţa veche cu ochi de cercetaş – ocazie cu care ne vom împărtăşi cunoştiinţele despre oraşul nostru, vom merge cu paşi mici pe urmele lui Ovidius şi ne vom bucura de istoria mereu vie a cetăţii de la Pontul Euxin.

lupa_capitolina_tomis_40

 

La cerere (vezi contact), ne vom rezerva şi alte zile şi intervale orare pentru a însoți în aceste tururi gratuite pe toți cei care doresc să cunoască poveştile scrise și nescrise ale frumosului oraș Constanţa.

Contact
Tel: 0723 251 480; 0724 036 617
Facebook.com/ilovetomis
eMail: descoperaconstanta@gmail.com
Web: cercetasiimarini.ro

2 thoughts on “I Love Tomis – Unde ne găsiți

Comments are closed.